Uw reisagent

Aan huis!

Mijn verhaal

Ik startte in 1992 aan een 1 jaar durende wereldreis. Ik had toen net een opleiding fotografie en grafisch ontwerp achter de rug.

Enkel gewapend met een fototoestel en een rugzak, ging ik op mijn eentje, zonder de moderne middelen van gsm en internet, het avontuur tegemoet.

Eerst verkende ik enkele grootsteden in de USA en vervolgens ging mijn reis verder langs Mexico, Hawaï, Japan, Indonesië, Filippijnen, Singapore en tenslotte Thailand.

Het was een ongelooflijke en leerrijke ervaring die ik altijd als een speciale en unieke herinnering zal blijven koesteren.

Mijn grootste geschenk: een volle rugzak aan reiservaring

 

 

Reismicrobe

 

Ik heb er dus wel een grote reismicrobe aan overgehouden. Een microbe waar geen enkele dokter raad mee weet, maar dit schaadde mijn gezondheid niet.

Integendeel, ik heb deze met plezier kunnen overzetten in mijn verdere loopbaan bij verschillende reiskantoren. Deze microbe werd nog versterkt door de vele opleidingen, studiereizen en workshops waar ik aan deelnam en tot op heden nog steeds niet van genezen ben.

 

 

Mooi Resultaat

 

Het leverde zelfs in 2008 een mooi resultaat op: 3e beste reisagente van het jaar. Ook Thomas Cook verkoos mij toen als ‘reporter’ om één van hun reisroutes in Thailand te verkennen en deze verder toe te lichten.

In de loop der jaren heeft mijn beroepservaring al veel klanten geholpen om hun droomvakanties te verwezenlijken.

Het resulteerde zelfs ook verder dat klanten vrienden zijn geworden die nog steeds opnieuw genieten van hun reis.

Het maakt mij steeds gelukkig om hen met de nodige raad en daad bij te staan.

 

 

Nieuwe weg

 

Maar de tijden veranderen: men reist anders, kiest anders. Iedereen heeft minder tijd.

Daarom verkoos ik, 10 jaar geleden, na jaren werken in een vast reiskantoor om over te stappen, naar een zelfstandige reisagente aan huis.

Het heeft veel meer ruimte om mensen te helpen om samen op zoek te gaan en te adviseren naar de juiste en gepaste reisbestemming.

 

Door deze extra service, een persoonlijke informatie/advies en mijn samenwerking  met betrouwbare leveranciers voorkom ik dat mensen in de val lopen door onbetrouwbare organisaties en/of touroperators via het internet.

Ik beschik over de nodige licenties en ben verzekerd bij het garantiefonds.

 

 

Mobiel Reiskantoor

 

Zonder enige extra bied ik dus een meerwaarde aan: om zowel voor, tijdens als na de reis uw betrouwbare contactpersoon te zijn!

Dat is mijn belangrijkste doel: een gelukkige reiziger terugzien is voor mij een geslaagde missie!

 

 

Toekomst en specialisaties

 

De reiswereld staat niet stil en biedt veel mogelijkheden. Intussen heb ik al meer dan 50 landen bezocht en nog steeds blijft mijn bucket list groeien om zoveel mogelijk ervaringen te delen.

Je kan bij mij terecht voor allerlei soorten vakanties van city-trips tot kampeer-, ski-, cultuur-, rondreis-, cruise-, lui-lekker- en avontuurlijke vakanties.

A-la-cartes op Zuid Afrika en Zanzibar, rivier en zeecruises zijn enkele van mijn persoonlijke specialiteiten.

 

Aarzel niet dus niet om mij  te contacteren op eender welk moment van de dag. Dit kan door de wondere digitale wereld van het internet via email of Whatsapp.

 

Je kan mij ook steeds vinden via de gekende Social Media kanalen zoals facebook of volg mijn verhalen via Instagram.

Een gesproken woordje via telefoon of een persoonlijk gesprek vind ik echter ook nog altijd belangrijk en is zeker niet uit de tijd!

 

Daarom maak ik graag een afspraak bij u thuis wanneer het u het best past.

mireille

“Professionele reisagente. Zeer bekwaam met een passie voor haar job en haar klanten.”

Noël

ik deel graag

Mijn favorieten!

Zuid Afrika

Zanzibar

Zuid Afrika

Afrika

Zuid Afrika

Cruise
U vraagt, wij antwoorden

Vraag maar raak

Je kan een telefonisch of per mail een afspraak maken. Ik stuur je zo snel mogelijk een antwoord.

De afspraak gaat steeds door op een door jou gekozen locatie. Dit kan online gebeuren of bij jouw thuis of kantoor.

Bij het boeken van de reis geef ik steeds de nodige contactinformatie door van de nodige instellingen ter plaatse en ik sta ook altijd klaar om te helpen, bel me dus gerust op of stuur een berichtje via Whatsapp!

Dat hangt er vanaf welke soort reis je boekt. Ik kan alles regelen van A tot Z: luchthavenvervoer, autoverhuur, reisverzekering, treintickets, uitstappen, etentjes, enz… enkel je reispas en visums dien je zelf aan te vragen gezien dit heel wat persoonlijke informatie vraagt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info

Scroll naar boven